It's Skin

Etusivu / It'S SKINistä

It'S SKINistä

 

It'S SKIN on johtava eteläkorealainen kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden valmistaja, jonka tuotteet ovat kasvattaneet nopeasti suosiotaan ympäri maailman. Tuotteidemme korkea laatu, tehokas vaikutus ja kilpailukykyinen hinta tekevät niistä haluttuja ja kiiteltyjä. Tuotteemme kehitetään tiiviissä yhteistyössä Soulin yliopiston kanssa.

Ihonhoitotuotteissamme yhdistyvät moderni aasialainen ihonhoitofilosofia, luonnon omat vaikuttavat aineet, huippuunsa hiottu valmistusteknologia sekä innovatiiviset ja hauskat tuotepakkaukset.

Vuonna 2006 perustetusta It’S SKINistä on kymmenessä vuodessa tullut kosmetiikka-alan merkittävimpiä toimijoita. Filosofiamme ytimessä on ihon luonnollisen kauneuden korostaminen ympärillä olevia luonnon puhtaita ainesosia hyödyntäen. Tuotteissamme on paljon tuttua, mutta myös tuntemattomampaa luonnonkosmetiikkaa, joissa on hoitavia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Tuotteillamme on suojaava, ennaltaehkäisevä ja ihon luonnollisen tasapainon palauttava vaikutus.

It'S SKINillä on tällä hetkellä yli 300 omaa liikettä ja tuhansia myyntipaikkoja Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa. Suomessa It'S SKIN tuotteet ovat olleet myynnissä valikoiduissa apteekeissa keväästä 2017 lähtien. Jälleenmyyntipaikat ja valikoima kasvavat jatkuvasti. Tällä hetkellä EU:ssa on rekisteröity yli 250 It'S SKIN tuotetta, joista suurin osa tulee myös myyntiin Suomeen.

Vesipohjaiset, nopeasti imeytyvät tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja soveltuvat niin päivittäiseen käyttöön kuin perusteellisempaankin ihonhoitoon. Tuotteissamme on miedot, hienovaraiset tuoksut ja ne ovat saaneet hyvän vastaanoton myös allergioista kärsiviltä asiakkailtamme. Valmistuksessa kiinnitämme erityistä huomioita luontoa säästävien ja ympäristöä kunnioittavien menetelmien kehittämiseen. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä.